Σιγά μην κλάψω!: Παραδόθηκε ο νεαρός που έριξε μολότοφ στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη!!

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Παραδόθηκε ο νεαρός που έριξε μολότοφ στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη!!

Σχόλιο δικό μας (ο δράστης τελικά δεν ήταν ένας εξαγριωμένος μετανάστης ή κάποιος αναρχικός από τα Εξάρχεια.Ήταν ένα παλικάρι από το Μαρούσι,ένας αγανακτησμένος Έλληνας,που θέλει την αλλαγή.Ένας από εμάς,ίσως και χρήστης φέισμπουκ..θα το μάθουμε στη συνέχεια.Πως αλλιώς ένας συνηθισμένος άνθρωπος να κάνει την ανατρόπη?Πως να ακουστεί η φωνή του,όταν η δικαιοσύνη,δεν είναι μόνο γκαβή αλλά είναι και κουφάλογο. Εν τέλη,φαίνεται ότι δεν είχε σκοπό τον τραυματισμό κάποιου πολίτη,παρά μόνο την εκκίνηση της αντίστασης.Αφήστε τις αυτοκτονίες και τις κλάψες και αντισταθήτε.Η απόφαση είναι η μισή δουλεία.)

Παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία ο νεαρός δράστης που πέταξε βόμβα μολότοφ στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. 

Ο νεαρός δράστης εμφανίστηκε στην Κρατική Ασφάλεια και ομολόγησε πως ήταν αυτός που έριξε τη βόμβα μολότοφ στους Εύζωνες.

«Γεια σας ήρθα. Εγώ έριξα τη μολότοφ στους τσολιάδες, στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη» είπε ο 25χρονος νεαρός από το Μαρούσι, στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, όταν το πρωί της Κυριακής πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου της Λ. Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης δήλωσε ότι είναι άνεργος. 

Σημειώνεται πως τα στοιχεία του δράστη δεν ήταν γνωστά στις αρχές καθώς κατά τη διάρκεια της επίθεσης τα χαρακτηριστικά του ήταν καλυμμένα από κουκούλα.

Ο νεαρός δράστης δεν συνελήφθη ωστόσο τα στοιχεία του προστέθηκαν στην δικογραφία που είχε σχηματισθεί για το περιστατικό.