Σιγά μην κλάψω!: Απίστευτοι λεβέντες:Η Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου κήρυξε επανάσταση!

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Απίστευτοι λεβέντες:Η Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου κήρυξε επανάσταση!

28 Οκτωβρίου 2016. Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Από νωρίς το πρωί, δεκάδες αστυνομικοί, ΟΠΚΕ, ΜΑΤ, ασφαλίτες, περιπολικά, μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ., περιφερόταν στην ήσυχη πόλη του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης ξαφνιάζοντας τους φιλήσυχους κατοίκους.

Το σύστημα ΤΡΕΜΕΙ κάθε αυθόρμητη πρωτοβουλία των Ελλήνων που δεν αποδέχονται «τετελεσμένα».

Ενδεικτικά θα θυμίσουμε ότι στην πρόσφατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων ενάντια στην είσοδο λαθρομεταναστών στα σχολεία, πέρα από την προκλητική επιλογή της αστυνομίας να επιτρέψει να έρθουν με λεωφορεία αναρχικοί, για να κάνουν επεισόδια ενάντια στην νόμιμη συγκέντρωση των κατοίκων, ο τοπικός Δήμαρχος ΑΡΝΗΘΗΚΕ να δώσει στους διοργανωτές δημότες, ρεύμα για την μικροφωνική! 

Κόντρα στις απαγορεύσεις και στον απίστευτο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ, η νεοσύστατη "Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου", ΕΔΕΙΞΕ και σήμερα το δρόμο, όπως θα δείτε καταχειροκροτούμενη.

Δείτε το βίντεο:


Ακούστε τους αμέσως μετά την επιτυχία τους να παρελάσουν, να ευχαριστούν την «Αγία Σκέπη», την Παναγιά μας, ψάλλοντας το «Τη Υπερμάχω».

Να καταθέτουν το στεφάνι τους ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, μακρυά από επισήμους και πολιτικούς και να ψάλλουν περήφανοι τον Εθνικό μας Ύμνο.Με λίγους τέτοιους λεβέντες σε κάθε πόλη, υπάρχει ακόμη ελπίδα. 

Αδερφέ,τώρα έφτασε η ΔΙΚΗ ΣΟΥ σειρά. 

opaidagogos