Σιγά μην κλάψω!: Ενεργοποιεί τους Εφέδρους και την Εθνοφυλακή το ΥΠΕΘΑ!

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Ενεργοποιεί τους Εφέδρους και την Εθνοφυλακή το ΥΠΕΘΑ!

Ευτυχώς κάποιοι που κρατάνε τις τύχες της Πατρίδας στα χέρια τους άρχισαν να αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της καταστάσεως και αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν επιτέλους τους Εφέδρους μας και την Εθνοφυλακή !

Καλά είναι να θυμόμαστε ότι ο Λοχίας Ίτσιος ήταν Έφεδρος ,ο πρώτος νεκρός του Ελληνοϊταλικού Πολέμου Βασίλης Τσιαβαλιάρης ήταν και αυτός Έφεδρος !

Ένας τ.Α/ΓΕΣ δήλωσε πρόσφατα ότι «δεν μπορεί να έχουμε τα όπλα στις Αποθήκες την στιγμή που έχω οργανωμένους και Ετοιμοπόλεμους 15.000 άνδρες που παρακαλάνε να τα κρατήσουν χωρίς ανταλλάγματα!»

Δεν είναι δυνατόν να μας απειλεί στα μούτρα μας ο Σουλτάνος και εμείς να φοβόμαστε μην τυχόν κάποιοι Εθνοφύλακες στο Κιλκίς και στα νησιά πάρουν τα λιανοντούφεκα που θα τους δώσουμε και κάνουν «Πραξικόπημα»!


Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις γνώσεις,την ανθρωπογεωγραφία αυτών των ανθρώπων,να εκμεταλλευτούμε την φιλοπατρία τους και να τους οργανώσουμε με επικεφαλής Αξιωματικούς του Στρατού !

(Ούτε βέβαια να τους αφήνουμε εκπαιδεύονται με όπλα «ΡΕΠΛΙΚΑ» γιατί κάποιοι στο Σύνταγμα τρομάζουν)

Η Εθνοφυλακή και η Εφεδρεία πρέπει να είναι στα άμεσα σχέδια του ΓΕΣ που και την πείρα αλλά και την Οργάνωση έχει.Τα όπλα πρέπει να είναι στα χέρια αυτών που θα πολεμήσουν και θα αντιδράσουν αμέσως με την πρώτη μάχη !


Μόλις χθές ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και Σύσσωμη η Στρατιωτική Ηγεσία παρακολούθησε Βολές ατομικού Οπλισμού Εθνοφυλάκων στο νομό Κιλκίς και στην Συνέχεια δήλωσε :

«Το ισχυρότερο όπλο που έχουν οι Eλληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο άνθρωπος. Οι αξιωματικοί, οι υπαξιωματικοί, οι οπλίτες, οι εθνοφύλακες και οι έφεδροι, που είναι έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ίτσιου και των συμπολεμιστών του, να υπερασπιστούν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Αυτό το όπλο δεν μπορεί κανείς να το υπερνικήσει, είναι το όπλο της εθνικής ψυχής».


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος που παρακολούθησε την βολή των Εθνοφυλάκων που πραγματοποιήθηκε στο Σιδηρόκαστρο.

Στο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων, o ΥΕΘΑ ανέφερε ότι:

Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δημιουργείται Γραμματεία Βετεράνων, η οποία θα ασχολείται με τους εφέδρους και τους εθνοφύλακες.


veteranos