Σιγά μην κλάψω!: ΜΕΓΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ: ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΥΡΟΒΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ!

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

ΜΕΓΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ: ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΥΡΟΒΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ!

Χιλιάδες προσκυνητές επισκέπτονται το χωριό Αl Heet στην επαρχία Sweida στη Συρία αφού μια εικόνα του Χριστού ρέει λάδι και σ΄ έναν νεαρό άνδρα εμφανίστηκε υπό τη μορφή στιγμάτων το σημείο του σταυρού. Ο νεαρός είναι ο « Nasser Abu Khoreis » που εργάζεται σε οικοδομικές εργασίες.Τη Δευτέρα έχασε τις αισθήσεις του και είχε ένα όραμα όπου είδε το Χριστό τους Αποστόλους και τον Παράδεισο.

Χιλιάδες προσκυνητές συρρέουν για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τα σημεία: το σώμα του που είναι διάστικτο από σταυρούς και να εξασφαλίσουν λάδι από την εικόνα που μυρόβλισε και που θεραπεύει ασθενείς.Η κ Maha Al-Bardawil διηγείται: την περασμένη Παρασκευή ο Nasser ολοκλήρωσε μια εικόνα του Χριστού στον τοίχο διατεινόμενος ότι ο ίδιος ο Χριστός του την ζήτησε καθώς τον επισκέφθηκε 3 συνεχόμενες ημέρες.Την σχεδίασε όπως συγκράτησε τη μορφή του στο μυαλό του από το όνειρο.


Η εικόνα του Εσταυρωμένου άρχισε να ρέει λάδι.Oλα ξεκίνησαν όταν ο Nasser κάποια στιγμή πέρασε μπροστά από την εικόνα και έχασε τις αισθήσεις του.Για 3 ημέρες ήταν σε αυτή την κατάσταση και όταν ξύπνησε από τον λήθαργο ο σταυρός είχε σημειωθεί στο στήθος του.


Άρχισε να θυμάται ότι είδε τον Ιησού την Παναγία και τους Αποστόλους είχε τη θεωρία των κολάσεων με άτομα που καίγονταν στο άσβεστο πυρ και περιέγραψε εκπληκτικές λεπτομέρειες από την θεωρία που είχε του Παραδείσου. Προοδευτικά εμφανίστηκαν στίγματα στα πόδια και τα χέρια του και ψηλά στο ύψος του μετώπου.


Ο γιατρός Dr. « Wael Salloum » που παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Nasser είπε ότι ο ασθενής παρουσίασε απώλεια συνείδησης αισθήσεων και δείχνει σημάδια κρίσεων και πιστοποίησε το σημάδι του σταυρού και στίγματα σε άνω και κάτω άκρα.Είχε χάσει τις αισθήσεις του αλλά η καρδιά του ήταν σε πλήρη και κανονική λειτουργία και χτυπούσε κανονικά με νορμάλ πίεση.Αν και οι καρδιακοί παλμοί ήταν γρήγοροι δεν έχρηζε ανάγκης βοήθειας ενώ ανά στιγμές πρόφερε λέξεις όπως Αλληλούια,ευλογημένος,Παρθένος …

Ο συνταξιούχος καθηγητής Michel Alshoa μεταφέρει ότι ο Nasser την πρώτη μέρα βλέπει το Χριστό να έρχεται από μια πόρτα όλο φως και να βγαίνει με μια γυναίκα ντυμένη στα λευκά και που είχε ένα κάλυμμα στα μαλλιά της και κρατούσε κάτι σαν καντήλι στα χέρια με νερό ή λάδι.Ο Χριστός έδωσε την ευλογία του κι εξαφανίστηκε....

stoxos
dimpenews