Σιγά μην κλάψω!: Οι Γιατροί του Κόσμου αποφάσισαν να γίνουν συνφασίστες μας.Τέλος η περίθαλψη και η διευκόλυνση ασύλου σε λαθροπρόσφυγες!!

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Οι Γιατροί του Κόσμου αποφάσισαν να γίνουν συνφασίστες μας.Τέλος η περίθαλψη και η διευκόλυνση ασύλου σε λαθροπρόσφυγες!!

Στο βίντεο που θα δείτε ο υπεύθυνος των Γιατρών του Κόσμου εξηγεί την απόφαση του να κάνει μια μεγάλη πολιτική στροφή στη ζωή του να γίνει ρατσιστής και φασίστας.Όπως θα ακούσετε στο βίντεο μια μέρα και χωρίς κανένα απολύτως λόγο ήρθε ο Χίτλερ στον ύπνο του από το υπερπέραν κραδαίνοντας έναν πυροσβεστήρα και λέγοντας του να αλλάξει στάση στη ζωή του γιατί θα του τον φέρει στο κεφάλι!!


Ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου Κώστας Αντύπας, που παράλληλα έχει και την ιδιότητα του Προέδρου του Δ.Σ. του Νοσοκομείου,τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ από το όραμα που όταν συνήλθε πήρε την μεγάλη απόφαση να σταματήσει κάθε παροχή βοήθειας στους καημένους λαθροπρόσφυγες στην χορήγηση ασύλου και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψη!

Ήδη από την Πέμπτη οι Γιατροί του Κόσμου κλείσανε τα  ιατρεία τους και έχουνε πάει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής για να εγγραφούν ως μέλη.Οι λαθροπρόσφυγες σε ένδειξη διαμαρτυρίας απειλούν πως θα φύγουν από την πατρίδα μας και θα επιστρέψουν στην Τουρκία!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο: