Σιγά μην κλάψω!: Ευτυχώς για την Τιμή του Έρωτα, μερικές ακόμα το προτιμούν μικρό...!!!!

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Ευτυχώς για την Τιμή του Έρωτα, μερικές ακόμα το προτιμούν μικρό...!!!!

1. Αυξητική πέους
Ξεπατικώνω εδώ μιαν απίστευτη είδηση, που πρωτοδημοσιεύθηκε στον Guardian και αναδημοσιεύθηκε προ καιρού, στο ενδιαφέρον ιστολόγιο Νέα Αρχή [σας δίδω και συνδεσμούλι...]
"...Σύμφωνα με έρευνα της Διεθνούς Εταιρίας Πλαστικής Αισθητικής (ISAPS), που δημοσίευσε ο Guardian, την πρωτιά στην αυξητική πέους καταλαμβάνει η Γερμανία, με 2.786 πλαστικές επεμβάσεις να έχουν σημειωθεί μόνο το 2013.Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ένας στους πέντε που υποβλήθηκαν σε τέτοιου είδους επέμβαση, ήταν Γερμανός, ενώ, όπως αναφέρει το Γερμανικό Κέντρο Ουρολογίας και Φαλλοπλαστικής, έχουν σημειωθεί πάνω από 6.000 τέτοιου είδους επεμβάσεις, από την αρχή της λειτουργίας του.


Ώστε οι Γερμανοί, είναι ο πιο ανασφαλής λαός του κόσμου, όσον αφορά τις ψωλές τους;
Και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.
Δηλαδή, μέσα σε έναν χρόνο 2.786 Γερμανοί, πλέρωσαν από 10.000 ευρόπουλα έκαστος,προκειμένου να μεγαλώσουν το πουλί τους.
Με τους αμέσως από κάτου, Βενεζουελιανούς και Ισπανούς, να φτάνουν μετά βίας τα 470 άτομα!

Δεν μπορεί...
Εδώ κάτι παίζει...

Και βάνουμε μπροστά την ψυχοσεξουαλική ανάλυση...
Γιατί ρε παιδί μου οι Γερμανοί?
Τι τους λείπει και νιώθουν έτσι λειψοί? Διότι τέλος πάντων, να αποφασίσει ένας άντρας να τον μεγαλώσει, επειδή τον έχει ίσαμε ένα αγγουράκι [τουρσί] να πω, μάλιστα! Ο άνθρωπος δυσκολεύεται να ικανοποιήσει ακόμα και αιδοίο πάπιας, οπότε του χρειάζεται η βοήθεια της επιστήμης...

Αλλά πόσοι είναι οι παθολογικά μικρόφαλλοι, στον ανδρικό πληθυσμό ενός λαού?

Είναι ποτέ δυνατόν στη Γερμανία η [παθολογική, επαναλαμβάνω] μικροφαλλία να είναι επταπλάσια από ότι στη Βενεζουέλα ή στην Ισπανία?

Αδυνατώ να το πιστέψω.

Το πιθανότερο είναι ότι τα Γερμανικά πέη δεν διαφέρουν σημαντικά από τον μέσο όρο μεγέθους των υπολοίπων ευρωπαϊκών πεών. Για να μην πω ότι αν γινότανε ποτέ μια πουτσογραφία της λευκής φυλής, φρονώ ότι όλοι μας θα βρισκόμαστε κάπου στον ίδιο παρονομαστή. Ακόμα και οι Ιταλιάνοι, που το παίζουν λάτιν γαμίκουλες και έτσι αλλά η έρευνα τους ξεμπροστιάζει [έκτοι στη σειρά ψωλομεγέθυνσης,παρακαλώ...] 
Συνεπώς?

Συνεπώς, το πρόβλημα πρέπει να αναζητηθεί αλλού και όχι σε κάποια παθολογική ανωμαλία της Γερμανικής φυλής [που ωστόσο, μας παριστάνουν τους καμπόσους...]
Μια πολύ λογική σεξοπολιτική ερμηνεία, είναι αυτή που μου έδωσε ο κουρέας μου, ο Στράτος, ο οποίος διαθέτει εξαίρετο πολιτικό αισθητήριο...

Οι Γερμανοί τον μεγαλώνουν, λέει ο Στράτος, επειδή ετοιμάζονται να γαμήσουν όλο τον κόσμο και θέλουν να πονάει περισσότερο...!

Το θεωρώ πολύ πιθανόν...

2. Μνημειακή τέχνη

Μια άλλη πιθανή ερμηνεία, είναι αυτή που μου έδωκε η καλή μου φίλη, η Μαίρη,η οποία είναι και καλλιτέχνις...
Οι Γερμανοί,μου λέει η Μαίρη, αγαπούσαν πάντοτε τη λεγόμενη μνημειακή τέχνη. Δηλαδή την τέχνη των τεραστίων μεγεθών.

Πάρε παράδειγμα τον Βάγκνερ, που η μουσική του εξέφρασε πιο βαθιά από όλες τη Γερμανική ψυχή [και το Γερμανικό πουλί].
Τα πάντα στα έργα του Βάγκνερ είναι μυθικών διαστάσεων.Από τη διάρκεια της όπερας του,ίσαμε τον αριθμό των τραγουδιστών της.

Οι φανατικοί της Βαγκνερικής όπερας, είναι ικανοί να μπουν στο θέατρο του Μπαϋρώϋτ στις οχτώ το πρωί και να βγουν στις οχτώ το απόγευμα της επόμενης μέρας.Μερικοί προμηθεύονται και διεγερτικά, ώστε να μην τους πάρει ο ύπνος ενόσω ωρύονται επί σκηνής οι βαλκυρίες και οι Λόεγκριν...

Ακόμα πιο τραβηγμένα είναι τα πράγματα με τους τραγουδιστές και τα μέλη των χορωδιών.
Οι σκηνοθέτες της Βαγκνερικής όπερας, έχουν να κατευθύνουν ολόκληρες μεραρχίες τενόρων, βαρύτονων, κοντράλτο, κολορατούρων, σοπράνο και δεν συμμαζεύεται.
Να μην σου πω για τα σκηνικά, που θυμίζουν γήπεδα ράγκμπυ.

Η Γερμανική ψυχή και η Γερμανική ψωλή, νιώθουν καλά μόνον σε διαστάσεις μνημείου.
Αποδείχτηκε αυτό και στη ναζιστική τέχνη, όπου ο Σπέερ κατασκεύαζε για τον Χίτλερ πλατφόρμες, οι οποίες θα μπορούσαν να χωρέσουν μια ίλη πάντζερ.
Δεν με εντυπωσιάζει καθόλου το γεγονός ότι οι Γερμανοί θέλουν να δώσουν στον πούτσο τους μυθικές διαστάσεις.
Τους χρειάζεται άλλωστε, τώρα που ξαναγίνανε πρώτη δύναμη στην Ευρώπη...

3. Το πουλί σου ή την ψυχή σου...

Ο διάσημος συνονόματος μου, ο Τζίμης ο Πανούσης, μας δίδει το έναυσμα για μια διαφορετική ερμηνεία του Γερμανικού μεγαλοπεατισμού, σε έναν από τους πιο σπαρταριστούς στίχους του...

"Γερμανίδες τουρίστριες, διψασμένες για σπέρμα" 

Ο στίχος του κ. Πανούση, ουσιαστικά μεταφέρει το πρόβλημα στο άλλο Γερμανικό φύλο, δηλαδή τις Γερμανίδες κυρίες.
Μήπως το άγχος των Γερμανών να τον κάμουν ρόπαλο, οφείλεται σε ένα είδος σεξουαλικής ανεπάρκειας των Γερμανίδων, που για να ικανοποιηθούν, απαιτούν 30 ποντους σκληρής σάρκας και άνω?

Αν κρίνουμε από το λαίμαργο ύφος της πρώτης κυρίας της Γερμανίας, η ερμηνεία αυτή συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες....

Είναι γεγονός ότι το μέγεθος μετράει ιδιαίτερα, σε κυρίες [και των δύο φύλων] που αντιλαμβάνονται το σεξ περισσότερο ως ασκήσεις εδάφους ενίοτε και αέρος] παρά ως ώσμωση συναισθημάτων.
Και θα προσθέσω και κάτι άλλο...

'Εχει παρατηρηθεί ότι η λύσσα για τερατώδη πέη παρουσιάζεται πολύ πιο συχνά σε κυρίες στις οποίες λείπει τραγικά η συναισθηματική και σεξουαλική ολοκλήρωση μέσα από μια υγιή ερωτική σχέση. Οι λεγόμενες αγάμητες [ή οι πολύ πρωτάρες στο σεξ] φαντασιώνονται πολύ πιο έντονα τη συνουσία με ψωλές μεγέθους XXX large, παρά οι σχετικά ικανοποιημένες.

Αντιθέτως, κυρίες έμπειρες στο καβαλητό και χορτασμένες από ηδονές, αναζητούν προπαντός την συναισθηματική αρμονία με τον ερωτικό τους σύντροφο και την επαρκή επικοινωνία μαζί του, τόσο σε οριζόντια στάση, όσο και σε όρθια. 

Στατιστικές αιδοιολογίας που έχουν διεξαχθεί από έγκυρους ερευνητές, αποδείχνουν πως οι 9 στις 10 σεξουαλικά ικανοποιημένες κυρίες [και των δύο φύλων, επαναλαμβάνω] τοποθετούν το μέγεθος στις τελευταίες θέσεις των προσόντων ενός καλού εραστή, βάνοντας πριν από αυτό, πολύ διαφορετικά στοιχεία, όπως η νοημοσύνη, η καλλιέργεια, η ωριμότητα, η καλοσύνη, η τρυφερότητα, οι καταθέσεις, η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη κ.ο.κ.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο στίχος του συνονόματου μου, που συνδέει τις Γερμανίδες με τη διαρκή λύσσα για σεξ, έχει βάση.

Μονίμως ανικανοποίητες και κατά συρροήν κακογαμημένες, οι συμπατριώτισες της κ.Μάρκελ, αντικαθιστούν την ψυχή του εκάστοτε εραστή τους, με το πουλί του.

Μη έχοντας τη δυνατότητα να διανοιχτούν συναισθηματικά στο έτερο "εγώ", ουσιαστικά παραμένουν πεινασμένες μετά από κάθε ερωτική πράξη.

Διότι, κακά τα ψέμματα... και είκοσι φορές να πηδηχτεί κανείς σε μια μέρα, αν δεν υπάρχει συναίσθημα στην όλη υπόθεση, η αίσθηση του κενού παραμένει [για να μην πω ότι μεγαλώνει...]

Φαίνεται λοιπόν ότι η ανοργασμικότητα και η ξινίλα των Γερμανίδων κυριών, μεταβιβάζεται στους Γερμανούς και μετατρέπεται σε άγχος επαρκούς ικανοποίησης των ερωτικών τους συντρόφων.
Εξίσου συναισθηματικά ανεπαρκείς και οι ίδιοι, μεταφράζουν την ερωτική τους υστέρηση σε υστέρηση πόντων και τρέχουν να τον μεγαλώσουν.
Η ίδια η πραγματικότητα,δυστυχώς, αποδεικνύει ότι όσο και να τον φτάσουν, οι κυρίες τους θα παραμένουν ανικανοποίητες και θα αναζητούν το γλυκό μυστικό της ζωής, κάνοντας σεξοτουρισμό στη Μπουργκίνα Φάσο [και σε άλλους σεξοτουριστικούς παραδείσους, στους οποίους άλλοτε συμπεριλαμβάνονταν και τα ελληνικά νησιά...] 

4. Μερικές το προτιμούν μικρό

Είμαι βέβαιος ότι το πρώτο που θα αναζήτησε το μάτι σας,στον διεθνή πίνακα μεγέθυνσης πέους, ήταν η θέση ημών των Ελλήνων.
Και είμαι ακόμα πιο βέβαιος ότι θα αναστενάξατε ανακουφισμένοι, επειδή εμείς ως ράτσα απουσιάζουμε εντελώς.

Μην βιάζεστε όμως να θριαμβολογήσετε,ότι τάχα μου οι Έλληνες τον έχουμε μεγάλο και άλλα τέτοια εθνικοπατριωτικά, διότι όπως θα το παρατηρήσατε απουσιάζουν κι οι Γιαπωνέζοι...

Είναι φανερό ότι η ανάγκη του να μετατρέψει κανείς το πουλί του σε τρίτο πόδι, δεν έχει τίποτα να κάμει με το μέγεθος. Αν ήταν έτσι, θα έπρεπε να βρίσκονται πρώτοι-πρώτοι στον πεοπίνακα οι Κινέζοι κι οι Κορεάτες.

Αντιθέτως, αυτό που οδηγεί τους άνδρες να αμφιβάλλουν για την σεξουαλική τους επάρκεια, έχει να κάμει κυρίως με τη συναισθηματική τους νοημοσύνη και τον τρόπο που προσεγγίζουν τον έρωτα, τόσο από την πλευρά του Λίγκαμ [αρσενικό] όσο και από την πλευρά του γιόνι [θηλυκό]

Ευτυχώς για την ιστορία του έρωτα, όλα τα θηλυκά του πλανήτη, δεν είναι λειψά σαν τις Γερμανίδες.
Θα έλεγα μάλιστα ότι ακριβώς οι λαοί που απουσιάζουν από τον πίνακα ψωλομεγέθυνσης, διαθέτουν και μια άλλη ερωτική κουλτούρα, τόσο στο πεδίο του θηλυκού [γιάνγκ] όσο και στο πεδίο του αρσενικού.

Πάρτε τις Γιαπωνέζες για παράδειγμα...

Ακόμα και στον βαθμό που έχουν κάμει το σεξ επάγγελμα, όπως οι γκέϊσες, δεν τους λείπει μια κάποια συναισθηματική σύνδεση με τον εκάστοτε εραστή τους. Θα σας έλεγα μάλιστα ότι η Ιαπωνική ερωτική κουλτούρα, είναι ιδιαίτερα απαιτητική όσον αφορά την ώσμωση συναισθημάτων [όπως άλλωστε και η Ινδική]
Η περίφημη Ινδουϊστική ερωτική τέχνη επίσης [τάντρα] δεν ασχολείται καν με το μέγεθος αλλά μοναχά με το "άδειασμα" του εγώ και το "ξαναγέμισμα" του,μέσα από την ολοκληρωτική ένωση με το έτερο εγώ [ένωση που ενίοτε μπορεί να μην περιλαμβάνει καν διείσδυση...]

Η ελληνική ερωτική κουλτούρα [προτού τουλάχιστον μεταλλαχτεί σε αμερικάνικου τύπου φάσωμα] διαθέτει εξίσου πλούσιο συναισθηματικό και πνευματικό υπόβαθρο, με την ινδική ή την Ιαπωνική.

Οι Ελληνίδες παραδοσιακά φημίζονταν για τον απόλυτο τρόπο με τον οποίο δίνονταν στον έρωτα, ο οποίος συχνά προϋπέθετε και μια άρρητη συμφωνία αιωνιότητας, μέχρι θανάτου.

Άσχετα αν οι σημερνές ελληνόφωνες κυρίες [και των δύο φύλων] κατάντησαν ανοργασμικές μεταναστολάγνες, που επενδύουν τα σεξουαλικά και οικογενειακά τους αδιέξοδα στη φαντασίωση του μελαμψού καβαλλάρη.

Και πάλι όμως, το σύνδρομο της λυσσάρας που δεν χορταίνει με τίποτα και αναζητά ολοένα και μεγαλύτερα πέη, δεν είναι τόσο διαδεδομένο στην πολυπολιτισμική ψωροκώσταινα, εξόν ίσως από τις φανατικές οπαδές του σύριζα. 

Εξαιτίας αυτής της πνευματικής "ανάγνωσης" του Έρωτα, που απηχεί το ίχνος της παράδοσης μεγάλων πολιτισμών [Ινδικός, Ιαπωνικός, Ελληνικός] εμείς οι Έλληνες απουσιάζουμε [προς το παρόν] από τις διεθνείς στατιστικές πεομαλάκυνσης [και όχι φυσικά επειδή τον έχουμε όλοι μας σε μέγεθος κάνης τηλεβόλου] 

Και σ' αυτή την τιμητική διάκριση απουσίας μεγαλοπουτσισμού, συμβάλει η ερωτική ωριμότης τόσο του θηλυκού, όσο και του αρσενικού.

Ευτυχώς για την Τιμή του Έρωτα, μερικές ακόμα το προτιμούν μικρό...!!!