Σιγά μην κλάψω!: Σαμιώτες κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε «μετανάστες»!!!

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Σαμιώτες κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε «μετανάστες»!!!

Επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης στο Βαθύ της Σάμου ανάμεσα σε «μετανάστες» και νεαρούς Σαμιώτες. 

Απρόκλητη επίθεση καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν «μετανάστες» που βρίσκονταν στον χώρο του Δημοτικού Κήπου στο Βαθύ της Σάμου από ομάδα αγνώστων που κράταγαν ξύλα και φόραγαν κράνη.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η ομάδα αυτή κινούνταν νωρίτερα με μηχανάκια μέσα στην πόλη της Σάμου κρατώντας κάποιοι από τους συνεπιβαίνοντες σε αυτά,ξύλα.

Στη συνέχεια έφθασαν στον δημοτικό κήπο και εκεί,σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν «μετανάστες»,άρχισαν να χτυπούν αδιακρίτως όποιον έβλεπαν μπροστά τους.Μετά από λίγα λεπτά οι δράστες εξαφανίστηκαν ενώ οι «μετανάστες» που είχαν δεχτεί την επίθεση άρχισαν να τους αναζητούν.

Σύμφωνα με τον σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ,κατά τις συμπλοκές τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας «μετανάστης»,ενώ ένας νεαρός Σαμιώτης μεταφέρθηκε με θλαστικό τραύμα στο νοσοκομείο.

Οι «μετανάστες» υποστηρίζουν ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα ντόπιων με καλυμμένα τα πρόσωπα τους επιτέθηκε.

Από την άλλη μεριά οι Σαμιώτες υποστηρίζουν πως όλα ξεκίνησαν όταν δέχθηκαν επίθεση «από μετανάστες οι οποίοι κάθε βράδυ κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης πίνοντας και προκαλώντας εντάσεις». 

Λένε δε ότι δέχθηκαν αναίτια επίθεση,ενώ συζητούσαν και έπαιζαν έξω από το δημαρχείο στο Βαθύ.

Στη διάρκεια της έντασης υπήρξε πετροπόλεμος,καθώς και φλεγόμενοι κάδοι απορριμμάτων.

Μετά από δύο ώρες περίπου διαπραγματεύσεων μεταξύ μεταναστών και αστυνομίας και την παρέμβαση διμοιρίας των ΜΑΤ τα πνεύματα ηρέμησαν και οι «μετανάστες» αφού καθάρισαν το δρόμο από τα σκουπίδια που είχαν πετάξει ανηφόρησαν στο hotspot.