Σιγά μην κλάψω!: Πήρε το νόμο στα χέρια του, Δημότης καταδιώκει Ρομά και επιστρέφει τα κλεμμένα μηχανάκια!

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Πήρε το νόμο στα χέρια του, Δημότης καταδιώκει Ρομά και επιστρέφει τα κλεμμένα μηχανάκια!

Ο «Ρομπέν των Δασών» ήταν ένας Άγγλος ευσεβής, παράνομος, λαϊκός ήρωας της μεσαιωνικής εποχής, ο οποίος έγινε διάσημος για το γεγονός ότι άρπαζε χρήματα από πλούσιους και τα μοίραζε στους φτωχούς. 

Ο «Ρομπέν των… Μηχανών» είναι ένας Έλληνας αγανακτισμένος πολίτης, κάτοικος περιοχής της Δυτικής Αττικής, δημοτικός υπάλληλος στο επάγγελμα, ο οποίος αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια του – εφόσον η Πολιτεία αδρανεί – και να αποδίδει δικαιοσύνη με τον δικό του, ομολογουμένως πρωτοφανή και ριψοκίνδυνο, τρόπο! 

Πριν από λίγες μέρες, Ρομά έκλεψαν το μηχανάκι του γιου του, που ήταν και το μοναδικό μέσο που διέθετε για τις μετακινήσεις του. Έκτοτε, έχει γίνει ο… εφιάλτης τους! Κάθε βράδυ τους καταδιώκει, τους εγκλωβίζει, τους κατεβάζει από τις μηχανές, τους ρίχνει κι ένα χέρι ξύλο και ειδοποιεί την αστυνομία για να παραδώσει τη… «λεία» του! Εννοείται πως και τα τέσσερα δίκυκλα που έχει κατορθώσει μέχρι σήμερα να τους αποσπάσει ώστε να επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους, ήταν κλεμμένα! 

Σε προσωπικό του λογαριασμό μάλιστα στο facebook ανεβάζει κάθε πρωί φωτογραφίες των μηχανών που παραλαμβάνει η αστυνομία, ομολογώντας: «Αυτοί θα κλέβουν κι εγώ θα τους κυνηγάω μέχρι να μου φέρουν πίσω το δικό μου…» Έχοντας γνώση και επίγνωση της παρακινδυνευμένης αυτής δράσης του, σε πρόσφατη ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Απόψε κυκλοφορούν με Innova Honda πορτοκαλί. Μετά το… «πέμπτο», λέτε να πάρω δώρο από την αστυνομία ένα Astra, ή καμιά… τουφεκιά;» 

elkosmos