Σιγά μην κλάψω!: Ρυθμίζουν τις διόπτρες και ετοιμάζονται οι Εθνοφύλακες της Λήμνου!!

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Ρυθμίζουν τις διόπτρες και ετοιμάζονται οι Εθνοφύλακες της Λήμνου!!

Έχουμε αναφέρει και έχουμε τονίσει σε όλους τους τόνους οι έφεδροι της Ελλάδος και οι εθνοφύλακες είναι η χρυσή εφεδρεία της Πατρίδος και αυτό το καταλαβαίνει κάποιος που ζει με τους Τούρκους στο προσκεφάλι του!

Σύμφωνα με πληροφορίες που ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έχει ήδη αποφασίσει στην γραμματεία των βετεράνων που θα συσταθεί στο ΥΠΕΘΑ θα υπάρχει τμήμα που θα ασχολείται αποκλειστικά με τους εφέδρους και τους εθνοφύλακες!

Πριν από ελάχιστες ημέρες ο Στρατηγός Μανωλάς Χρίστος ανέφερε σε συνέντευξη του ότι πρέπει να γίνουμε Ισραήλ αν θέλουμε να επιβιώσουμε και όταν το θέτει σε αυτό το πλαίσιο το Κομάντο φανταστείτε πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα στο άμεσο Μέλλον!

Εμείς πάντως βλέποντας τους Λήμνιους εθνοφύλακες να ετοιμάζονται και να ρυθμίζουν τις διόπτρες στα όπλα τους αισθανόμαστε ότι υπάρχει ελπίδα.

Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ΓΕΣ θα συνεχίσει αλλά και θα πολλαπλασιάσει τις ασκήσεις που θα παίρνουν μέρος οι εθνοφύλακες!


Στο πλαίσιο των εκπαιδεύσεων αυτό το ΓΕΣ διέταξε και εκτελέστηκε βολή με ατομικό οπλισμό αλλά και με ομαδικό οπλισμό πολυβόλα από τους εθνοφύλακες του Τάγματος της εθνοφυλακής της νήσου Λήμνου!


Βολή εθνοφυλάκων την νήσου Λήμνου με ατομικά τυφέκια G3A3 – G3A4 και βολή πολυβολητών στελεχών και εθνοφυλάκων με τα πολυβόλα του Τάγματος της εθνοφυλακής.


Η βολή ήταν βαθμολογούμενη,τα αποτελέσματα της οποίας ήταν εξαιρετικά.

Κατά την διάρκεια της βολής,εθνοφύλακες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να ρυθμίσουν τα νέα τους σκοπευτικά ( διόπτρες ).

Σχόλιο:Το να έχεις ετοιμοπόλεμους πυρήνες σε περιοχή που θα συνδράμουν τις δυνάμεις των υπερασπιστών της νήσου μόνο θετικά στοιχεία έχει.


Οι γνώσεις αυτών των ανθρώπων της περιοχής και τα μονοπάτια του πολέμου και η δεδομένη θέληση τους να υπερασπιστούν τα σπίτια και τους τάφους των γονιών τους στα νησιά μας,μας δίνει τρομακτικό πλεονέκτημα σε όποιον τολμήσει να εισβάλει στο νησί!

Τι θέμα είναι να τους οργανώσουμε,να τους εξοπλίσουμε και να τους εκπαιδεύσουμε …


veteranos