Σιγά μην κλάψω!: «Ανάσα» δεν πήραν τα Τούρκικα στο Αιγαίο!!

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

«Ανάσα» δεν πήραν τα Τούρκικα στο Αιγαίο!!

Σε Αναβάθμιση των Αναχαιτίσεων κατά των Τουρκικών Μαχητικών προχώρησε το ΑΤΑ και έριξε στη Μάχη τους Άσσους της 111 ΠΜ,αλλά και τις Τίγρεις της 335Μ της 116 ΠΜ της Αεροπορικής Βάσης Αράξου!

Τρεις εμπλοκές στο Βόρειο Αιγαίο Δυτικά της Λέσβου σε διάστημα λίγων λεπτών την ώρα που 2 F-16 Μαχητικά της 117 ΠΜ αναχαίτισαν και ενεπλάκησαν με 4 Τούρκικα να είναι όλα Οπλισμένα!«Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου»…Όπου συνολικά τα Τούρκικα Μαχητικά ήτα οκτώ τον αριθμό !

Την επόμενη ημέρα 4 Νοεμβρίου οι Τίγρεις περιπολούσαν στον αέρα και αναχαίτισαν τον σχηματισμό μιας Τετράδας από Τούρκικα,αλλά και ένα ζευγάρι που επιχείρησε να προστατεύσει την Τετράδα,που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ήταν νέοι εκπαιδευόμενοι Τούρκοι Χειριστές,που επιχειρούσαν τις πρώτες τους «εισβολές»!


Μόνο με το που βρέθηκαν όμως στο κλοιό των Τίγρεων της 335Μ,πήραν χαμπάρι ότι δεν τους έπαιρνε…Αναχαιτίστηκαν άπαντα τα Τούρκικα Μαχητικά χωρίς να μπορέσουν να κάνουν καν Παραβιάσεις!

H 335 Μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας είναι σήμερα η Ισχυρότερη Μονάδα όχι μόνο της ΠΑ, αλλά ίσως και σε ολόκληρο τον ευρωπαϊκό βραχίονα του ΝΑΤΟ.


Εφοδιασμένη με τα νέα F-16C/D Block 52M,οι χειριστές της διαθέτουν ένα ικανότατο μαχητικό εφοδιασμένο με τα πλέον προηγμένα συστήματα και ειδικά πυρομαχικά,τα οποία και αξιοποιούν σήμερα στο 100% με σκληρή και εντατική εκπαίδευση.

Το ΑΤΑ έχει διαβάσει και έχει προβλέψει τις Τούρκικες πτήσεις στο Αιγαίο.

Μια πιθανή αναβάθμιση  των Μαχητικών μας των «F-16 σε F-16 BLK 52 (Advanced)» όπως διαπιστώθηκε στην πράξη,θα ήταν το ιδανικότερο αυτήν την χρονική στιγμή για την Αεροπορία μας!

Η 335 Μοίρα των Τίγρεων από το 2009 μετά την απόσυρση των Θρυλικών Α-7 Αναβαθμίζεται και αποτελεί το μακρύ δόρυ της Πολεμικής μας Αεροπορίας!