Σιγά μην κλάψω!: Τρομοκρατούν τους καπνιστές με απάτες:Δεν ήταν καπνιστής ο άντρας της φώτο. Κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου!

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Τρομοκρατούν τους καπνιστές με απάτες:Δεν ήταν καπνιστής ο άντρας της φώτο. Κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου!

Σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου προχώρησε ένας Ισπανός,αφότου ανακάλυψε ότι μια φωτογραφία του την ώρα που βρισκόταν στο χειρουργείο χρησιμοποιήθηκε ως προειδοποίηση για τις συνέπειες του καπνίσματος σε πακέτα τσιγάρων!

Η εικόνα δείχνει τον 54χρονο άνδρα από τη Γαλικία να είναι συνδεδεμένος με συσκευή οξυγόνου,με την προειδοποίηση στα Ελληνικά να αναφέρει ότι «το κάπνισμα προκαλεί εγκεφαλικά επεισόδια και αναπηρία».

Ο ίδιος εκτιμά ότι η φωτογραφία,που χρησιμοποιείται σε πακέτα τσιγάρων,τραβήχτηκε ενώ ήταν σε αναισθησία κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης σε νοσοκομείο της Ισπανικής πόλης Κομποστέλα,πριν από τρία χρόνια.

Γνωστός μόνο από τα αρχικά FJTA,ο 54χρονος κατέθεσε μήνυση εναντίον του νοσοκομείου,λέγοντας ότι οι γείτονές του είδαν τη φωτογραφία και τον αναγνώρισαν.

Σύμφωνα με τον ίδιο,η φωτογραφία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το κάπνισμα,καθώς ισχυρίζεται ότι δεν καπνίζει και ότι είχε μπει στο νοσοκομείο για να κάνει εγχείρηση στην πλάτη του,μετά από χρόνια προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Από την πλευρά του,το νοσοκομείο τώρα διεξάγει έρευνα για το πώς η φωτογραφία ενός μη καπνιστή κατέληξε να μπει στα πακέτα τσιγάρων στην Ισπανική επικράτεια -και όχι μόνο- χωρίς τη συγκατάθεσή του…

makeleio