Σιγά μην κλάψω!: Ελληνικές εταιρίες συνεργάζονται για εξαρτήματα Patriot!

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Ελληνικές εταιρίες συνεργάζονται για εξαρτήματα Patriot!

Στήριξη σε Ελληνικές εταιρίες στον καιρό της οικονομικής κρίσης παρέχει η INTRACOM Defense Electronics,όπως φαίνεται από την ανακοίνωση της εταιρίας ΤΕΜΜΑ Α.Ε. που ανέλαβε την κατασκευή βασικών εξαρτημάτων για τα αμυντικά συστήματα Patriot.

Η ΤΕΜΜΑ Α.Ε.,όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια από την IDE υποκατασκευαστικό έργο που ξεπερνάει τα 1,2 εκ. € για έργο που αφορά στα Patriot. 

Η συνεργασία αυτή,με δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης,ήταν επιλογή των διοικήσεων των δύο εταιρειών,προκειμένου το έργο να υλοποιηθεί στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό όπως συνέβαινε στο παρελθόν. 

Με την συνεργασία αυτή η ΤΕΜΜΑ Α.Ε. πιστοποιεί τις υψηλές τεχνολογικές της δυνατότητες και ταυτόχρονα καταξιώνει την παρουσία της στην διεθνή αγορά αμυντικών συστημάτων. 

Παράλληλα συμβάλλει στην ενίσχυση των εξαγωγών και την αύξηση του εθνικού προϊόντος,μέσω της διατήρησης των θέσεων εργασίας σε μια εξαιρετικά κρίσιμη χρονική περίοδο για την χώρα μας.

Σχετικά με την ΤΕΜΜΑ

Η ΤΕΜΜΑ ιδρύθηκε το 1961 με έδρα την Αθήνα και αντικείμενο τις μηχανολογικές κατασκευές υψηλής ακριβείας.

Ο πρωτοποριακός μηχανολογικός εξοπλισμός της,η υψηλή τεχνογνωσία καθώς και η απόλυτη εξειδίκευση του προσωπικού της, συνέβαλαν ώστε η εταιρεία να αναπτυχθεί και να κατέχει αυτή την στιγμή ηγετικό ρόλο στον χώρο τόσο της συμβατικής όσο και της αμυντικής βιομηχανίας. 

Σήμερα την εμπιστεύονται όλες οι μεγάλες εταιρείες της Ελληνικής βιομηχανίας καθώς και μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού με αποτέλεσμα να αναλαμβάνει διεθνή project με μεγάλη επιτυχία.

Η εταιρεία λειτουργεί με πιστοποιημένο το σύστημα διασφάλισης ποιότητας της κατά EN ISO 900:2008 από την TUV και ήδη βρίσκεται στην διαδικασία αναβάθμισης του,κατά EN ISO 9001:2015. 

Πληροφορίες 
Γιαλέρνιος Γιώργος . support.office@temma.gr 
Τηλ. 210 5148153

onalert