Σιγά μην κλάψω!: Αγρίεψε ο Στρατηγός με τους πολιτικούς για τα νησιά και τη Σημαία!!!

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Αγρίεψε ο Στρατηγός με τους πολιτικούς για τα νησιά και τη Σημαία!!!

Τα πήρε στο κρανίο ο Στρατηγός Ροζής, αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ, με τις χαζομάρες των πολιτικών που κινούνται στα όρια των Εθνoμηδενιστών και αντέδρασε ανεβάζοντας ένα άρθρο στο προσωπικό του λογαριασμό!

Μετά την απίστευτες δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, ο οποίος ζήτησε να ανοίξει ένας διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας, σχολιάζοντας αυτές ο αναπληρωτής υπουργός ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης είπε πως «είναι άλλο πράγμα η σημαία που είναι στο ιστό δημόσια και άλλο η σημαία που αγοράζουμε ιδιωτικά, αυτή δεν είναι σύμβολο».

Και σαν να μην έφταναν αυτά ήρθε ως κερασάκι στη τούρτα ή απίστευτη και τραγική δήλωση του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι, πως «το να χάσουμε μερικά νησιά δεν είναι κάτι σπουδαίο, τα ξαναπαίρνεις ή δεν τα παίρνεις…».Τι μας λέτε κύριοι;

Όλοι οι Έλληνες που είχαν την ύψιστη τιμή να υπηρετήσουν τη Πατρίδα και ειδικά εμείς οι απόστρατοι που αφιερώσαμε τα καλύτερα μας χρόνια υπηρετώντας ύψιστα ιδανικά και αξίες, πολλές φορές κάτω από αντίξοες και δύσκολες συνθήκες, ορκισθήκαμε ενώπιον Θεού και ανθρώπων «Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματος μου, τας σημαίας. Να μη τας εγκαταλείπω μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ αυτών.»

Σας βροντοφωνάζουμε λοιπόν, όλοι εμείς, να ακουσθεί από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελληνική επικράτεια και ως τα πέρατα του κόσμου όπου υπάρχει Ελληνικό στοιχείο ότι η Ελληνική Σημαία δεν είναι ένα απλό πανί.Είναι σύμβολο ενός έθνους, είναι αίμα. Η σημαία είναι μια και έχει την ίδια ισχύ όπου και να κυματίζει.Τα νησιά μας δεν είναι μια απλή απεικόνιση πάνω σε ένα φύλο χάρτου.Είναι η ψυχή και η καρδιά της Ελλάδος μας και αναπόσπαστο κομμάτι της.

Ροζής Βασίλειος Αντιστράτηγος ε.α

Ο εθνομηδενισμός σας είναι επικίνδυνα ανθελληνικός και μάλιστα εν μέσω Τουρκικών προκλήσεων και της οικονομικής επικρατούσας κατάστασης μπορεί να μας πήρατε τα πάντα.

Την εθνική συνείδηση και τη περηφάνια μας ποτέ. Είστε υπουργοί και βουλευτές και υποτίθεται ότι εκπροσωπείτε το λαό. Οι προσωπικές σας ανθελληνικές και εθνομηδενιστικές απόψεις σας για το σπίτι σας και τις παρέες σας…

Αν δε μπορείτε να υπηρετήσετε τα όσια και ιερά της Πατρίδος και αν έχετε ίχνος Ελληνικής συνείδησης και αυτοσεβασμού Παραιτηθείτε κύριοι, δεν είστε άξιοι να εκπροσωπείτε τον Ελληνικό λαό και ίσως είναι η μοναδική σας ευκαιρία να φανείτε χρήσιμοι.

Ροζής Βασίλειος Αντιστράτηγος ε.α
Αντιπρόεδρος Ε.Α.Α.Σ.


veteranos

1 σχόλιο:

  1. ΒΡΑΒΟ ΝΑ ΑΓΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΣΑΣ.......ΣΤΕΡΟΥΝΤΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΣΤΟς ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΤΙΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕΤΗΘΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ, ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ......ΔΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα στο ιστολόγιο μας αρκεί να μην βρίζετε, να μην κάνετε πολιτική προπαγάνδα ή θρησκευτικό προσηλυτισμό και να σέβεστε τις αντίθετες απόψεις από την δική σας.