Σιγά μην κλάψω!: Οι Κυπριακές ζωντανές βόμβες που θα σύρουν στο βυθό τους Τούρκους!!

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

Οι Κυπριακές ζωντανές βόμβες που θα σύρουν στο βυθό τους Τούρκους!!

Σαν μ’ αξιώσει και μένα ο Θεός να ζήσω να δω της λευτεριάς της Κύπρου το φως.

Οι Ελληνικές Κυπριακές Δυνάμεις ή όπως είναι γνωστό η Εθνική Φρουρά της Κύπρου δεν είναι γνωστό σε όλους, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει άλματα στις ασκήσεις τις βολές και την τακτική Επιχειρησιακή εκπαίδευση!

Παίρνοντας μέρος σε Διεθνείς ασκήσεις έρευνας και διάσωσης, συνεκπαίδευση με Ισραηλινά και Γαλλικά Μαχητικά οι Κύπριοι Μαχητές της Α/Α έχουν αποκτήσει τεράστια εμπειρία στους εγκλωβισμούς των Μαχητικών Αεροσκαφών τετάρτης γενιάς!


Από την άλλη οι πρόσφατες για πρώτη φορά αντιαεροπορικές βολές απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι οι Κυπραίοι πέρασαν σε άλλη εποχή και αυτό οφείλουμε να το επισημάνουν ότι οφείλεται και στον Μακεδόνα Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς τον Αντιστράτηγο Γιώργο Μπασιακούλη !

Η ενίσχυση της ΜΥΚ που αποτελούν τις ζωντανές βόμβες που θα σύρουν στο βυθό τα Τουρκικά σκάφη που τολμήσουν απόβαση αλλά και οι κομάντο που θα κατεβάσουν σαν παπιά τους Τούρκους αλεξιπτωτιστές που θα επιχειρήσουν αεροπρογεφυρώματα, μας δίνουν ένα τόνο αισιοδοξίας για την επιβίωση του νησιού!!


Αν η Ελλάδα αποφασίσει να στείλει και μερικά μαχητικά οι Τούρκοι την έχουν βάψει από χέρι γιατί στην Κύπρο κόντρα σε όλες οι προβλέψεις οι νεαροί Κύπριοι που αποφοιτούν από τις Παραγωγικές Σχολές εξελίσσονται σε Ηγέτες ,ενώ οι νεαροί Κύπριοι Μαχητές απέκτησαν τσαγανό για την Πατρίδα!

Video αφιέρωμα στους Εθνοφρουρούς της Κύπρου που φρουρούν ακτές και φυλάκια, την Πράσινη γραμμή και τα συρματοπλέγματα, τους τάφους και τα μνήματα!!veteranos