Σιγά μην κλάψω!: Στα τάρταρα το ηθικό των Τούρκων καταδρομέων!!!

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Στα τάρταρα το ηθικό των Τούρκων καταδρομέων!!!

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγός Χουλουσί Ακάρ έσπευσε στην Ταξιαρχία των καταδρομέων και δήλωσε πως ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας θα συνεχιστεί έως εξολοθρευτεί και ο τελευταίος τρομοκράτης.

Ο Στρατηγός Ακάρ επισκέφτηκε την Ταξιαρχία καταδρομέων που εδρεύει στο Στρατόπεδο «Στρατηγός Βετζιχί Ακίν» όπου υπηρετούσαν οι 14 καταδρομείς που έπεσαν νεκροί (ενώ ακόμη 6 καταδρομείς χαροπαλεύουν) στην βομβιστική επίθεση που εξαπολύθηκε χτες κοντά στο Πανεπιστήμιο Έρτζιγιες στο Κάϊσερι και ευχήθηκε τα συλλυπητήρια του για τους νεκρούς καταδρομείς!


Ο Στρατηγός Ακάρ μιλώντας στους καταδρομείς υπογράμμισε ότι η διαμελιστική» τρομοκρατική οργάνωση (αναφέρετε στο PKK) είχε πολλές και βαριές απώλειες στις επιχειρήσεις.

Σε μια προσπάθεια να ανυψώσει το ηθικό των Τούρκων καταδρομέων που έχει πιάσει κυριολεκτικά πάτο! 

Να επισημανθεί οτι στην Ταξιαρχία των καταδρομέων οι συλλήψεις για συμμετοχή Αξιωματικών στο Πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου έχουν αποδεκατίσει την Ταξιαρχία!

Ο Στρατηγός Χουλουσί Ακάρ εκτίμησε ότι τα μέλη της διαμελιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης (είναι ο όρος που χρησιμοποιούν οι Τούρκοι Αξιωματούχοι για το PKK) δεν μπορούν να νικήσουν τους στρατιώτες στο πεδίο προσπαθούν απεγνωσμένα να συνεχίσουν την παρουσία τους χρησιμοποιώντας άνανδρες μεθόδους.


veteranos