Σιγά μην κλάψω!: Η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα πυγμάχος έχει την «Σημαία της Μάνης» στην πλάτη της!!!

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα πυγμάχος έχει την «Σημαία της Μάνης» στην πλάτη της!!!

Η Κάλλια Κουρούνη ή αλλιώς «Pink Tyson» κέρδισε διεθνή τίτλο πυγμαχίας και πανηγύρισε την ώρα της απόφασης ως γνήσια Μανιάτισσα  με τη «Σημαία της Μάνης» στην πλάτη. Η σημαία που δηλώνει προσήλωση στον στόχο της νίκης, έως θανάτου...


Η Κάλλια Κουρούνη, είναι μια Μανιάτισσα αθλήτρια πυγμαχίας κάτοχος του Ευρωπαϊκού τίτλου WIBF, κατόρθωσε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου να γίνει η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα πυγμάχος που κατακτά παγκόσμιο τίτλο πυγμαχίας της κορυφαίας ομοσπονδίας WIBF αγωνιζόμενη εκτός έδρας στο εξωτερικό.

Η «Pink Tyson» η αθλήτρια του Νίκου Κρητικού κατάφερε αγωνιζόμενη απέναντι στην Irma Balijagic Adler από την Βοσνία - Ερζεγοβίνη να επιβληθεί με ομόφωνη απόφαση μετά από 10 γύρους φορώντας γύρω από την μέση της την ζώνη της WIBF.

Μάλιστα το κατόρθωμά της γίνεται ακόμα πιο εξαιρετικό μετά την αποκάλυψή της πως έπαιζε με σπασμένο χέρι από τον δεύτερο γύρο και μετά.


Η Κουρούνη μας γέμισε ξανά με υπερηφάνεια και το σίγουρο είναι πως πλέον ανοίγουν και με την βούλα μεγαλύτερες προκλήσεις για την ίδια με το 2017 να είναι σίγουρα η χρονιά της.

Οι στιγμές απέραντης ευτυχίας στα μάτια της ελληνικής αποστολής στη Γερμανία μετά τον αγώνα.
Η συνεργασία της Κουρούνη με την Sauerland Promotions μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της είναι μεγάλη από τους καλύτερους στην Γερμανία. 

Ε, κάτι ήξεραν, όπως και αποδείχτηκε.

notospress
ufight