Σιγά μην κλάψω!: Οι Κουζουλοί της Κρήτης κυνήγησαν τα Τούρκικα F-16!!

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Οι Κουζουλοί της Κρήτης κυνήγησαν τα Τούρκικα F-16!!

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λέει ο σοφός λαός μας και μάλλον έχει δίκιο...

Σκύλιασαν οι Τούρκοι με την επίσκεψη της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας στο Καστελόριζο και βγήκαν «πουρνό-πουρνό!».

Μετά την πρωινή εισβολή στο Βόρειο Ανατολικό Αιγαίο και τις δύο εμπλοκές που επακολούθησαν το σκληρό πόκερ μεταφέρθηκε στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου είναι σε εξέλιξη η Τουρκική Άσκηση με πραγματικά πυρά στη Θάλασσα του Τριγώνου !

Οκτώ Τούρκικα Μαχητικά από τα οποία 6 F-16 και 2 F-4 και ένα κατασκοπευτικό-καταγραφικό CN-235 περικύκλωσαν τον εναέριο χώρο του Καστελόριζου σε μια προσπάθεια επίδειξης δύναμης στην Εσχατιά της Ελλάδος!


Το Α/ΤΑ που είχε προνοήσει και είχε διαβάσει τις κινήσεις των Τούρκων σήκωσε 4 Μαχητικά από το Καστέλι και δυο από την Σούδα, F-16 Οπλισμένα, που αναχαίτισαν τα Τούρκικα με το πήγαν να κάνουν το ντου στην Περιοχή!

Ήταν τόση η αγριάδα των Κουζουλών της Κρήτης που αναχαίτισαν ακόμη και το CN-235 που πέταγε δήθεν στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και έκανε παραβιάσεις!

Να σημειωθεί ότι αν και υπήρχαν συνολικά 11 Τούρκικα στον αέρα οι παραβιάσεις ήταν 6 αφού οι χειριστές μας αντέδρασαν όπως έπρεπε…

Για μια ακόμη φορά θα συμφωνήσουμε με τον τελάλη του Τηλεοπτικού Σταθμού «Τα Εθνικά θέματα δεν προσφέρονται για μικροπολιτική πάρτε το χαμπάρι!».

veteranos