Σιγά μην κλάψω!: Τη λεβεντιά των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που χάζεψε ακόμη και ο Τούρκος!!

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Τη λεβεντιά των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που χάζεψε ακόμη και ο Τούρκος!!

Όπως και να το κάνουμε είμαστε ωραίος λαός και όπως λέει ο σοφός λαός αν ήταν η ζήλια ψώρα θα κόλλαγε όλη η χώρα!

Παγωνιά και χιονόπτωση στην πόλη της Λάρισας με τους Αξιωματικούς και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να αναμένουν την έλευση του ΥΕΘΑ του Α/ΓΕΕΘΑ για την τελετή της παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων της 1ης Στρατιάς!


Στα σκαλοπάτια της εισόδου της 1ΗΣ Στρατιάς το «ζεύγος των Υπασπιστών του ΥΕΘΑ» χαμογελαστοί και οι δυο αναμένουν τον ΥΕΘΑ χωρίς να βαρυγκομούν!

Οι πολιτικοί, οι απόστρατοι Αξιωματικοί που καταφτάνουν στον αύλειο χώρο της Στρατιάς, χαιρετούν την ελληνική λεβεντιά που ανταποδίδει χαμογελαστά!


Την ομορφιά και την λεβεντιά των Αξιωματικών δεν άφησε ασυγκίνητο ούτε και τον Τούρκο διοικητή της ταξιαρχίας που κρυφοκοίταξε προς την είσοδο, όταν έφτανε εκείνη την ώρα στην Στρατιά!


Την ίδια ώρα έφτανε με αυτοκίνητο (πρωτοφανές για τον ίδιο) και ο Αντισυνταγματάρχης (ΑΣ) χειριστής της Α.Σ Φιλίππου Κωσταντίνος (Φιλιππέας) με την πανέμορφη κόρη του Πέγκυ Φιλίππου! (στη φώτο με τον νέο Στρατάρχη)!


Στην αναμονή και ένας φίλος από τα παλιά ο Αντισυνταγματάρχης Αδάμος, πάντα άψογος!

Ενώ όσοι πέρναγαν από την Διμοιρία των Πεζοναυτών δεν μπορούσαν να μην θαυμάσουν την λεβεντιά των κομάντος των Ειδικών Δυνάμεων των Πεζοναυτών!Ωραίοι, χαμογελαστοί και με περίσσια λεβεντιά, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες που κοσμούν με την παρουσία τους τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας.

Πως να το κάνουμε άλλωστε!

veteranos