Σιγά μην κλάψω!: Οι Τούρκοι παθαίνουν κολούμπρα από Ελληνικά Μαχητικά στο Αιγαίο!!

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Οι Τούρκοι παθαίνουν κολούμπρα από Ελληνικά Μαχητικά στο Αιγαίο!!

Φαίνεται ότι αλλάζουν τα πράματα στον αέρα ή κάτι άλλο αρχίζει να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα στις αναχαιτίσεις των Τούρκικων μαχητικών που πετάνε οπλισμένα στο Αιγαίο!

Αν και παρακολουθούμε από πολύ κοντά τις αναχαιτίσεις και τις εμπλοκές στο Αιγαίο είναι η πρώτη φορά που είχαμε υπεροπλία στους ουρανούς με τους Τούρκους να παθαίνουν ταραχή ή για να είμαστε ακριβείς κολούμπρα!

Με τσαμπουκά και με θράσος χιλίων πιθήκων, (αφού έχουν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα τα κατεβάσουμε) δύο Τούρκικα μαχητικά οπλισμένα εισέβαλαν στο FIR Αθηνών μεταξύ Λήμνου και Λέσβου, αλλά βρέθηκαν προ εκπλήξεως!

Απέναντι τους και σε κοντινή απόσταση από τα Τούρκικα F-16, εθεάθησαν όχι ένα, όχι δύο αλλά τέσσερα Ελληνικά μαχητικά και μάλιστα με χειριστές που δεν φαινόταν να διασκεδάζουν την εισβολή των Τούρκων αγριεμένοι και αποφασισμένοι!

Συγκεκριμένα στον αέρα βρέθηκαν απέναντι στον Τούρκο εισβολέα δύο F-4 από την βάση της Αράξου και δύο F-16 άπω το νησί της Σκύρου οπλισμένα μέχρι τα μπούνια!

Οι Τούρκοι δεν τόλμησαν να συνεχίσουν την εισβολή και έσπασαν ρεκόρ ταχύτητος πετώντας προς τα Μικρασιάτικα παράλια!

Τα μαχητικά Ελληνικά πήραν ανάποδα το Αιγαίο ένα ζεύγος προς Βορρά και ένα προς Νότο.

Οι Τούρκοι όμως δεν ξεμύτισαν!

Κάποιες σοβαρές πληροφορίες μας λένε ότι δεν έχουν και πολλούς χειριστές που να εμπιστεύονται ώστε να πετάξουν οπλισμένοι στο Αιγαίο...

Για του λόγου το αληθές το Δελτίο του ΓΕΕΘΑ !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 19η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (2 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : –

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 2

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 3

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 1

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

veteranos