Σιγά μην κλάψω!: Έξω οι ανώμαλοι απ τα σχολεία: Πέταξε μικρόφωνα και ακουστικά ο Σεραφείμ!

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Έξω οι ανώμαλοι απ τα σχολεία: Πέταξε μικρόφωνα και ακουστικά ο Σεραφείμ!

Το υπουργείο διαφθοράς του πολίτη διέταξε να επιμορφωθούν τα αγοράκια μας στο πως θα γίνουν Κίναιδοι, Αρσενοκοίτες και τα κοριτσάκια μας πως θα γίνουνε Λεσβίες η πως θα χαδολογούνται με τα άλλα κοριτσάκια στο σχολείο. Δεν ξέρω αν το μάθημα θα διαθέτει και τα ανάλογα «αξεσουάρ» αλλά είμαι σίγουρος πως κάτι θα σκεφτούν....


Φανταστείτε πόσο ανώμαλοι είναι αυτοί που βγάζουν τέτοιου είδους «σοφούς» νόμους που αδυνατούν να καταλάβουνε πως τους έχουμε πάρει μυρωδιά και δεν πρόκειται να αφήσουμε τα παιδιά μας να γίνουν σαν τις....κουνιστές αχλαδιές μόνο και μόνο επειδή στείλανε μια....εγκύκλιο στα σχολεία.

Πόσο τυφλά διεστραμμένος μπορεί να είσαι ώστε να πιστέψεις πως θα αφήσω το παιδί μου να γίνει διεστραμμένο επειδή εσύ είσαι διεστραμμένος; Στέλνε εσύ εγκυκλίους και κοιμήσου ήσυχα....ξέρω είναι λεπτός ο συλλογισμός και τα μυαλά του υπουργείου δεν θα τον πιάσουνε διότι έχουν και αυτοί τις κάψες τους τώρα...

Φυσικά εμείς ως Ορθόδοξοι γονείς δεν έχουμε τσιμπήσει στο τυράκι και έχουμε προετοιμάσει τα τέκνα μας δεόντως, ωστόσο οφείλουμε να παραδεχθούμε πως ο Σεβασμιότατος Πειραιώς Σεραφείμ τους τα εξήγησε μια χαρά(και με το παραπάνω) όπως θα δείτε στο Βίντεο.

4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήλθε ο καιρός που θα είναι λίγοι γνωστικόι και θα τους λένε τρελούς. Η αποστασία ξεπέρασε τα όρια. Δεν σας κρίνο κοπέλες μου αλλά εύχομαι να μην σας δόση ο Θεός παιδιά εάν είναι να τα μεγαλώσετε με αυτά τα μυαλά που κουβαλάτε. Ο ΘΕΌΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΗΣΗ ΌΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μου επιτραπεί να γράψω ότι, είναι ένας από τους ιερωμένους ου φορά παντελόνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα στο ιστολόγιο μας αρκεί να μην βρίζετε, να μην κάνετε πολιτική προπαγάνδα ή θρησκευτικό προσηλυτισμό και να σέβεστε τις αντίθετες απόψεις από την δική σας.