Σιγά μην κλάψω!: Η Θεσσαλονίκη βροντοφώναξε:Κάτω τα χέρια από την Εσφιγμένου!!

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Η Θεσσαλονίκη βροντοφώναξε:Κάτω τα χέρια από την Εσφιγμένου!!

Θεσσαλονίκη, Κυριακή 19/2/2017. 

Μετά τις προηγηθείσες συγκεντρώσεις (Φεβρουάριος 2017), σε Αθήνα και Ουρανούπολη, σήμερα ήταν η σειρά της Θεσσαλονίκης. 

2.000 Ελληνορθόδοξοι, παρά την ασταμάτητη βροχή, παρέμειναν για 2 περίπου ώρες στον χώρο της συγκέντρωσης (Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης) και στη συνέχεια πραγματοποίησαν αγωνιστική πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.


Φυσικά ο Ιερός Λόχος 2012, έδωσε μία ακόμη φορά το παρόν, σηκώνοντας την σημαία: «Ορθοδοξία Ή Θάνατος»!

Σχόλιο:

Αφού ευχαριστήσουμε όλους όσους παραβρέθηκαν, που δίνουν το μήνυμα ελπίδας ότι υπάρχουν ακόμη αληθινοί Έλληνες και Ορθόδοξοι, που δεν υποκύπτουν ούτε σε εκβιασμούς ούτε σε απειλές.


Όπως βλέπετε στο 2ο βίντεο, μια δράκα αναρχικοί τα πιο χρήσιμα τσιράκια της Νέας Τάξης στήθηκαν σε μια γωνιά, αρκετά μακρυά φυσικά από την πορεία, παριστάνοντας ότι τάχα κάνουν αντισυγκέντρωση!

Μάταια από το πρωί καλούσαν κόσμο στο γνωστό αναρχικό site. Τρεις κι ο κούκος! 

Πάντως ευτυχώς, ακόμη και με την λίγη ώρα που βγήκαν στη βροχή (όλο το υπόλοιπο διάστημα ήταν κλειδωμένοι στην κατάληψη τους, στην οδό Ολύμπου 67), ξεπλύθηκαν!


Σας ενημερώνουμε ότι με χαρά πληροφορηθήκαμε μία ακόμη σημαντική είδηση σήμερα. 

Όπως φαίνεται ο αγωνιστής πατήρ Νικόλαος Μανώλης ανακοίνωσε ότι από σήμερα διακόπτει το μνημόσυνο του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθίμου (λόγω των συνεχιζόμενων εκπτώσεων του σε θέματα Οικουμενισμού και λόγω της αποδοχής της ΨευδοΣυνόδου της Κρήτης).

Εύγε στον π.Νικόλαο.

opaidagogos