Σιγά μην κλάψω!: Ο μπαμπούλας που δίνει δουλειές...

Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Ο μπαμπούλας που δίνει δουλειές...

Αν έρθει ένας Γιαπωνέζος εδώ στην Ελλάδα και ακούσει το τι λέγουν οι ελληνόφωνες τηλεοράσεις, για τον πρόεδρο Τραμπ, θα νομίζει ότι δεν ταξίδεψε απλώς σε άλλη χώρα, αλλά άλλαξε πλανήτη! 

Καθότι τα κανάλια της συμφοράς, δεν κάμουν τίποτε άλλο, από το να βρίζουν, να κακολογούν, να συκοφαντούν και να λοιδορούν, έναν άνθρωπο, που είναι βέβαιο ότι σε λίγο καιρό, τα πολιτικά τους αφεντικά θα του γλείφουν τ' @ρ..δια@, για μια χούφτα δολάρια...

Μάλιστα κυρία μου...
Μπαμπούλας ο πρόεδρας Τραμπ. Και επίσης, κακομούτσουνος, σαβουρογάμης, σεξιστής, ρατσιστής και δεν συμμαζεύεται. Είναι να απορεί δηλαδή ο πάσα ένας τηλεθεατής της ελληνόφωνης κουρελαρίας, ποιοι διάβολο βρέθηκαν να τον ψηφίσουν.

Δηλαδή, αν ο κάθε αλαφούζος είχε τη δυνατότητα να βγάνει αυτός πρόεδρο των ΗΠΑ, ο Τραμπ θα έπαιρνε το πολύ 2 ψήφους - μία του εαυτού του και μία του κουρέα του.
Ευτυχώς δηλαδή που οι Αμερικανοί δεν ρώτησαν την κ. Κοσιώνη, το τι να ψηφίσουν....

Κι όμως κυρία μου...
Αυτός ο μπαμπούλας βγαίνει σήμερα και δίνει δουλειές στους Αμερικανούς πολίτες.

Κι όχι μία, όχι δύο αλλά 298.000 λέει νέες θέσεις εργασίας, δημιουργήθηκαν στον πρώτο μόλις μήνα διακυβέρνησης του παμπούλα.

Και τι θέσεις;

Όχι 6μηνα προγράμματα του ΟΑΕΔ, ούτε πισωδιορισμοί της ρος πολιτικής συμμορίας. Κανονικές θέσεις εργασίας. Με μισθό, με προοπτική, με μέλλον, με ασφάλιση, με τα όλα τους.
Και προπαντός, δουλειές που δόθηκαν σε Αμερικανούς πολίτες. Ούτε σε αλβανοκογκολέζους, ούτε σε ισλαμοτζιχάντια.
Η Αμερική για τους Αμερικανούς και τα λαθροσκυλιά δεμένα!

Κανας τέτοιος μπαμπούλας και για την Ελλάδα μας, ρε παιδιά; 

Σας δίδω και συνδεσμούλι, http://www.dailymail.co.uk/news/article-4293622/Trump-s-month-brings-massive-employment-boom.html να πάτε εκεί να τα διαβάσετε, να δείτε χαράς ευαγγέλια για τους Αμερικανούς, οι οποίοι επιτέλους ψήφισαν έναν Αμερικανό πατριώτη, να τους κυβερνήσει...

"...Ο «παλαβός» κατά πολλούς νέος Αμερικανός πρόεδρος αλλά βαθύς γνώστης της «αγοράς» κατάφερε μέσα στον πρώτο κιόλας μήνα της διακυβέρνησης του να αυξήσει κατά 298.000 τις θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη.

Αμερικανικές εταιρείες ανακοίνωσαν την αύξηση των θέσεων απασχόλησης κατά 298.000 θέσεις στην οικονομία των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα του Τραμπ στο οβάλ γραφείο.

Οι ίδιες εταιρείες έχουν μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον , μετά την ασκούμενη πολιτική του νέου προέδρου αποδεικνύοντας ότι οι ορθές επιλογές και το καλό επενδυτικό κλίμα είναι το πάν στην οικονομία μιας οποιασδήποτε χώρας .

Ο αριθμός αυτός παρουσιάστηκε από την ADP, μια εταιρεία επεξεργασίας της μισθοδοσίας , η οποία πραγματοποίησε έρευνα στην αγορά εργασίας των ΗΠΑ. Ο αριθμός ξεπέρασε κατά πολύ τις 190.000 νέες θέσεις εργασίας που οι πολλοί οικονομολόγοι είχαν προβλέψει..."Φαίνεται λοιπόν ότι το πράγμα είναι απλό.
Δεν πα να λένε οι σόϊμπλε και οι μερκελιάνες, για γκρεξιτ και για οικονομική κρίση και για χρέη και δεν συμμαζεύεται.

Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι στην ουσία το πρόβλημα της Ελλάδος.

Το πρόβλημα μας ημών των Ελλήνων κυρία μου, είναι απλώς ότι μας κυβερνάνε προδότες!

Ας βρίσκονταν μια διμοιρία αποφασισμένων ηγετών, να πούνε: "Η Ελλάδα για τους Έλληνες" και τα λοιπά ζητήματα, θα λυνόντουσαν σε ένα-δύο χρονάκια το πολύ.

Αλλά όταν στο κάθε υπουργείο ασχολούνται μοναχά με το πως να ξεγελάσουν το πόπολο, με το πως να διορίσουν τη νομενκλαντουρα τους, με το τι μίζες θ' αρπάξουν και με το τι καναπέδες θα στρώσουν στα χοτ σποτ των λαθρεποίκων, μην περιμένεις άνοιξη.
Και δεν χρειάζεται να πας μακριά...

Δες τι τους καμει ο Τραμπ και γι αυτό τονε βριζουνε χίλιες διακόσιες δεκαοχτώ φορές την ημέρα.

Η Αμερική κυρία μου, για τους Αμερικανούς, η Ελλάδα για τους Έλληνες, το Κογκό για τους Κογκολέζους και οι κρεμάλες για τους προδότες.


http://panusis.blogspot.gr