Σιγά μην κλάψω!: «Πάγωσε» την πώληση των S-400 το Κρεμλίνο στην Τουρκία!!

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

«Πάγωσε» την πώληση των S-400 το Κρεμλίνο στην Τουρκία!!

Πάγωσε την πώληση στην Τουρκία των Ρώσικων S-400 το Κρεμλίνο , με τον Ερντογάν να βράζει από οργή και απείλησε με επιβολή φόρων τα εισαγόμενα Ρωσικά γεωργικά προϊόντα !

Η αντίδραση της Ρωσίας δείχνει ότι ο Πούτιν δεν ξέχασε ποτέ την κατάρριψη του Μαχητικού και το θάνατο του Αξιωματικού του ,ούτε και τις απειλές του Σουλτάνου τω Καιρώ Εκείνω!

 H Ρωσία προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και έστειλε δεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα ΒΤR-80 στην Πολιτοφυλακή των Κούρδων SDF με απόφαση της Μόσχας!


Η επόμενη κατραπακιά για τους Τούρκους ήρθε από τις ΗΠΑ η οποία έστειλε και αυτή στους Κούρδους στην Ιεράπολη περί τα 43 τεθωρακισμένα οχήματα M-ATV MRAP.

Η Τουρκία κατηγορεί τις δυο υπερδυνάμεις, ΗΠΑ και Ρωσία, ότι εξαπάτησαν την Τουρκία στο θέμα της Ιεράπολης με τον Ρ.Τ.Ερντογάν να απειλεί θεούς και δαίμονες:


Η Τουρκία μόνη της δεν πρόκειται ποτέ να επιχειρήσει κάποια Στρατιωτική Επιχείρηση στην Ιεράπολη …Την ώρα που οι Κούρδοι της SDF έχουν συγκεντρώσει περί τους 100.000 Μαχητές.

Ο Έρντογάν είναι έξαλλος αφού δεν του βγήκε ούτε το παζάρι αλλά ούτε και ο εκβιασμός κατά των Ευρωπαίων που περίμενε απο αυτούς να του δώσουν υπό τύπο δωρεάς τις συστοιχίες Patriot . 

Στράφηκε στη Μόσχα αλλά ο πάγος που έβαλε το Κρεμλίνο στην πώληση των S-400 πάγωσε τον Ερντογάν !

Αν είναι σωστές και οι πληροφορίες που φέρνουν την Βάση Σούδα για τους Αμερικάνους να αντικαθιστά το Ιντσερλικ …

Η Απομόνωση της Τουρκίας είναι προ των πυλών και ας γαβγίζει όσο θέλει ο Τούρκος !

Η Ελλάδα δεν πρέπει να παίξει το παιχνίδι των Τούρκων αυτή την στιγμή .

Αφήστε τον Σουλτάνο να γκαρίζει όσο θέλει , αρκεί να είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε όχι με διαπραγματεύσεις αλλά και στις υποδομές με στόχο το Ηθικό του Τουρκικού Λαού !

veteranos