Σιγά μην κλάψω!: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τη Συρία ανήμερα του Ευαγγελισμού (Π.Η.) και έριξαν 59 πυραύλους όσα τα χρόνια της Παναγίας!

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τη Συρία ανήμερα του Ευαγγελισμού (Π.Η.) και έριξαν 59 πυραύλους όσα τα χρόνια της Παναγίας!

Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τη Συρία ανήμερα του Ευαγγελισμού με το πάτριο Εορτολόγιο και έριξαν 59 πυραύλους όσα τα χρόνια της Παναγίας. (Η παναγία κοιμήθηκε 59 χρονών)

Τυχαίο;

Αυτοί που κυβερνάν τον κόσμο δεν το νομίζουν...
Τι θέλουν να μας πουν οι... ποιητές που κυβερνάνε τον κόσμο; Μας προετοιμάζουν για κάτι; Το τι θα γίνει πάντως μας το έχει πει ο Πατροκοσμάς εδώ και αιώνες:

Κάποτε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, έφτασε στο ορεινό χωριό της Φωκίδας «Δάφνος».

Εκεί λοιπόν, μεταξύ των άλλων, όπως μας το έχουν μεταφέρει οι παλαιότεροι, επανέλαβε τη γνωστή προφητεία «Θα έρθει (το ποθούμενο) όταν έρθουν δύο καλοκαίρια και δύο Πασχαλιές μαζί».

Κάποιος όμως χωρικός που δεν κατάλαβε τι ακριβώς εννοούσε ο Πατροκοσμάς, του ζήτησε περισσότερες εξηγήσεις και τότε ο Άγιος του είπε:

«Θα ΄ρθουν δυο χρονιές η μια πίσω από την άλλη που τα ξεροπάλουκα του Μάρτη θα μείνουν στη θέση τους και το γιόμα του φεγγαριού θα κάνει τους παπικούς να γιορτάσουν το Πάσχα αντάμα με το δικό μας. Γράψτε το για να το βάλουν σημάδι τα τρισεγγόνια σας και να ξεύρουν πότε σιμώνουν τούτα που σας λέγω».

Μια εξήγηση για την ανωτέρω προφητεία του Αγίου είναι πως θα έρθουν δύο κατά σειρά έτη όπου στο πρώτο δεν θα κάνει καθόλου χειμώνα '' δηλ. τα ξύλα θα μείνουν στην θέση τους ''' και την επόμενη χρονιά θα συμπέσει το Πάσχα των Παπικών με το δικό μας.

Φέτος τυχαίνει να γιορτάσουμε με τους παπικούς την ίδια ημερομηνία το Πάσχα ενώ πέρσι δεν έκανε κατά έναν εντυπωσιακό τρόπο καθόλου χειμώνα. Πέρσι δεν ήταν;

Διορθώστε με αν κάνω λάθος....

(το άρθρο αποτελεί ανασκευή σχολίων αναγνωστών, σε γνωστό ιστολόγιο γεωστρατηγικής)