Σιγά μην κλάψω!: Τούρκος στην θάλασσα.Πυρ κατά βούληση!!

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Τούρκος στην θάλασσα.Πυρ κατά βούληση!!

Ηχηρότατη απάντηση στον Ερντογάν και του υιό αυτού Μπιλάλ για το ποιος θα πετάξει ποιον στη θάλασσα έστειλαν οι υπερασπιστές των νησιών που σε χρόνο ρεκόρ έβγαλαν τα αυτοκινούμενα και εκτοξευτές και πλάκωσαν τις βολές σε νησιά του Αιγαίου!

Αν και από μεριά του Γενικού Επιτελείου Στρατού η ανακοίνωση των βολών που εκτελέστηκαν το πρώτο 10ήμερο του Απριλίου δεν έκανε γνωστό που ακριβώς έγιναν οι βολές που έβαλαν φωτιά στο Αιγαίο ,αλλά στην ΑΣΔΕΝ επικρατεί πολεμικός πυρετός.

Σύμφωνα με πληροφορίες καμιά Μονάδα δεν πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στα Στρατόπεδα, αλλά θα είναι έτοιμες σε διασπορά και υπ’ ατμόν ,με το προσωπικό να εν αλλάζεται.


Η ομοβροντία όμως του Πυροβολικού μάχης ήταν τέτοια που τρόμαξε πολλούς ακόμη και στο εσωτερικό της χώρας που πίστεψαν ότι κηρύχθηκε πόλεμος.Το γεγονός είναι ότι το Πυροβολικό μάχης και οι πολλαπλοί εκτοξευτές έβαλαν πυρά κατά βούληση ημέρα και νύχτα ,ενώ πάντα ακολουθούσε δραστική και άμεση βολή με όλα τα διαθέσιμα πυροβόλα!Υψηλό ηθικό και άριστη γνώση του αντικειμένου απο τους πυροβολητές μας που δίνουν ισχυρότατο μήνυμα το ποιός θα ρίξει ποιόν στην Θάλασσα!
Αυτοί εδώ πάντως σας περιμένουν απο το Τρίγωνο του Καστελόριζου μέχρι και τη Σαμοθράκη.


Για τολμήστε το λαθρέμποροι του κερατά.

veteranos